Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nudy
06-21-2010, 11:46 PM
RE: Nudy
no i co z tego? bedzie kolejny reset i nowi gracze zobacza znowu 300+/400+/500+ itd, niech zaczna grac, expic...kazdy moze byc "najlepszy". to wg ciebie kazdy wydal kase na marne, bo wiele osob kupuje tu itemki, placi za nie, a teraz mial by byc reset i wszystko poszlo by sie je*** i tak w kolko...tym razem to ci sie nie udalo...wg mnie to bezsensu...ja nie wbijam 1lvl w 10minut, tylko 40-50 minut, to sobie oblicz ile czasu trace by do czegos dojsc na tym servie, a teraz wszystko by mialo znowu szlak trafic, bo co niektorym sie tu nudzi? niechsobie znajda jakies zajecie..jest wiele opcji, a odpowiedz jedna : "nie chce mi sie"
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
06-22-2010, 12:04 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-22-2010 12:05 AM przez GM Tom.)
Reset bedzie dobrowolny od 800 lvla lub 1000 jeszcze nie wiem bedzie polegal na komendzie !reset po czym twoja postac dostanie specjalne description oraz na stronie bedzie widoczny poziom graczy. Zastanawiam sie jeszcze w jaki sposob dojsc do ladu ze skilami czy tez je resetowac czy po prostu lvl, jedno wiem itemki napewno zostana i postac tez. Potwory juz od dawna sa spowrotem przywrocone do stanu normalnego, mb czy inne dajace w huj expa zostały zmienione, a jeśli takie są to uwierzcie mi nie dacie im rady przed ukonczeniem 800 lvla (jak w ogole dacie).
Więc to nic nowego Mamionie jak widzisz już dawno o tym pomyślałem a nawet częściowo zrealizowałem. Swoją drogą ci trainowcy też coś dają serverowi to że w ogóle ktoś tu zagląda bo jak by ich zbanowac to zostałoby może 20 osób grających na serverze.

[Obrazek: signature.php?character=Pan+Tom&image=0]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
06-23-2010, 07:34 PM
No to macie jakiś inny pomysł?

Słucham.

Angel † Rest In Peace † Angel

ab alio exspectes, alteri quod feceris - co zrobisz drugiemu, oczekuj od niego; jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie <SENEKA>
06-23-2010, 11:32 PM
No, ale to chyba my, GRACZE powinnismy dawac jakies pomysly i tak samo Ty...A te "slucham" powinien napisac GM, a nie zwykly player ^^
06-25-2010, 09:29 PM
Ja nie jestem zwykłym graczem Big Grin
A co do tego słucham to ja swój pomysł dałem
i jestem ciekawy waszych pomysłów o ile jakieś macie.

Angel † Rest In Peace † Angel

ab alio exspectes, alteri quod feceris - co zrobisz drugiemu, oczekuj od niego; jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie <SENEKA>
06-26-2010, 03:51 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-26-2010 03:52 AM przez GM Tom.)
Moim pomysłem na rozkręcenie OTSa jest więcej angażacji w to co się dzieje poza grą tzn. popatrzcie kto bierze udział w konkursach? Starzy gracze i ciągle ci sami. Czy ktokolwiek wypowiedział się w tematach założonych o OTSie na tibia.net.pl czy otibia.net czy też otland.net ???
Niestety nikt.... nie ma też screenów, zaproszeń, czy czegokolwiek o OTSie, z opisem od graczy.
Jedynym wyjątkiem jest Esia która ciągle coś robi, pomaga (przykład ostatni film na Youtube).
Wy gracze myślicie że to ja tworzę tą grę bo to ja stworzyłem OTSa. Odpowiedz brzmi NIE!!
Ja dałem wam jedynie podkład, starałem się stworzyc jak najlepsze warunki do gry, zrównoważone i ciekawe, ale niestety pomimo mojego starania(od ponad roku) nic z tego nie wyjdzie bo każdy tylko potrafi narzekac i dalej nic nie robi.
Zadaj sobie pytanie "kurde zaczełem grac, jest fajnie, opiszę to, polecę OTSa napewno mnóstwo ludzi chciałoby również tutaj zagrac"
Ale niestety każdy mówi "nuda" ale dlaczego? Co ją tworzy? Wy!!!
Na serwerze jest wszystko co potrzebujecie ale nawet nie staracie się tego wykorzystac, bo po co.
Najlepiej usiąśc narzekac i nic nie robic i tak wlasnie sie kończą OTSy.
Najwyżej zostanę tu sam może wtedy znajdę trochę czasu na grę??? No cóż, pozdrowienia dla maruderów.

[Obrazek: signature.php?character=Pan+Tom&image=0]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
06-26-2010, 04:14 AM
Tommy, po co pisałeś, że coś robię...ludzie i tak powiedzą, że nic nie robię, że tylko stoję w depo i daje noty/bany za free ^^
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Fire Magma OTS | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS